Målare Karlstad

Vi får jobbet gjort

Måleri & Tapetsering

Varmt välkomna till Amandas Måleri i Karlstad! Vår målerifirma finns här för att ge er den hjälpen som ni behöver med måleri eller tapetsering. Företaget startades i början på 2021 men vi besitter mångårig erfarenhet som målare sedan tidigare, vi har även allsidig kunskap inom branschens olika delar. När ni vänder er till oss ser vi till att ni får precis den hjälpen som ni är i behov av. Vi arbetar framför allt i Karlstad men även i dess omnejd.

Om oss

Amanda Westerling heter jag som driver Amandas Måleri, i januari 2021 vågade jag äntligen satsa och starta upp mitt egna företag! Det är helt underbart att få jobba med det jag brinner för och företaget har verkligen fått en rivstart där det vart fullbokat varje månad sedan start.

I dagsläget har jag en kollega, det är vi två som utför samtliga arbeten.

Målare Karlstad

Små & stora uppdrag

Oavsett om ni behöver hjälp att måla ett rum eller hela husfasaden finns vi här för att ge er hjälpen ni behöver. Vi tar oss an såväl små som stora uppdrag inom målning och tapetsering.

Alltid nöjda kunder

Våra kunder är väldigt viktiga, vi arbetar alltid för att alla som vänder sig till oss ska bli helt nöjda. Därför anpassar vi arbetet för att ge respektive kund precis den hjälpen de behöver.

Målare Karlstad

Våra tjänster

Amandas Måleri är en målerifirma som arbetar med det mesta inom branschen. Vi arbetar både invändigt och utvändigt med måleri. Arbetet anpassas alltid efter de önskemål och behov som finns hos respektive kund.

Vi erbjuder:

  • Invändig målning av tak och väggar
  • Fasadmålning
  • Tapetsering
  • Trappmålning
  • Målning av staket
  • Med mera

Nyaste tillskottet i firman är Martin, som dessutom ser till att bilen är fräsch 🤩 ...

Eksjöhuset i Knappstad börjar närma sig färdigt för våran del, samtidigt som vi påbörjat ett annat Eksjöhus utanför Kil och även staket för brf Åsen i Kil.🤩 fler bilder kommer i separat inlägg. ...

Semester i Spanien med barnen 😃åter på jobb den 4e Juli🥰 // Amanda.

Behöver ni komma i kontakt med mig så släng iväg ett mejl så återkommer jag så snart som möjligt, annars är Isabelle på plats sålänge.☀️
...

Utbildar min kommande personal😂😂 ...

Jag söker en duktig målare som kan jobba självständigt men även med kollega.
Du är driven, positiv och lyhörd inför kundens önskemål.

Utbildning och erfarenhet är ett krav, även körkort. Tillgång till egen bil är önskvärt.

Timanställning vår-sommar, kan ev förlängas.

Maila din ansökan till amandasmaleri@gmail.com
...

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss ifall ni är intresserade av att anlita oss. Ta även kontakt med oss ifall ni har några frågor eller funderingar som ni vill ha svar på.

Amandas Måleri AB

VÄRMLANDSGATAN 7 C, 652 22 Karlstad

073-976 66 74

amandasmaleri@gmail.com

Målare Karlstad

Vår firma, Amandas Måleri AB, har en stor passion för måleri. Detta speglas i vårt arbete. Vi, som målare, levererar väl genomfört arbete med fina resultat. Med vårt arbete utgår vi från Karlstad, vi arbetar också i dess omnejd.

Målare Karlstad