Fasadmålning Karlstad

Vi får jobbet gjort

Måleri & Tapetsering

Varmt välkomna till Amandas Måleri i Karlstad! Vår målerifirma finns här för att ge er den hjälpen som ni behöver med måleri eller tapetsering, bland annat fasadmålning. Företaget startades i början på 2021 men vi besitter mångårig erfarenhet sedan tidigare, vi har även allsidig kunskap inom branschens olika delar. När ni vänder er till oss ser vi till att ni får precis den hjälpen som ni är i behov av. Vi arbetar framför allt i Karlstad men även i dess omnejd.

Om oss

Amanda Westerling heter jag som driver Amandas Måleri, i januari 2021 vågade jag äntligen satsa och starta upp mitt egna företag! Det är helt underbart att få jobba med det jag brinner för och företaget har verkligen fått en rivstart där det vart fullbokat varje månad sedan start.

I dagsläget har jag en kollega, det är vi två som utför samtliga arbeten.

Fasadmålning Karlstad

Små & stora uppdrag

Oavsett om ni behöver hjälp att måla ett rum eller hela husfasaden finns vi här för att ge er hjälpen ni behöver. Vi tar oss an såväl små som stora uppdrag inom målning och tapetsering.

Alltid nöjda kunder

Våra kunder är väldigt viktiga, vi arbetar alltid för att alla som vänder sig till oss ska bli helt nöjda. Därför anpassar vi arbetet för att ge respektive kund precis den hjälpen de behöver.

Fasadmålning Karlstad

Våra tjänster

Amandas Måleri är en målerifirma som arbetar med det mesta inom branschen. Vi arbetar både invändigt och utvändigt med måleri. Arbetet anpassas alltid efter de önskemål och behov som finns hos respektive kund.

Vi erbjuder:

  • Invändig målning av tak och väggar
  • Fasadmålning
  • Tapetsering
  • Trappmålning
  • Målning av staket
  • Med mera
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Kontakta oss

Välkomna att kontakta oss ifall ni är intresserade av att anlita oss. Ta även kontakt med oss ifall ni har några frågor eller funderingar som ni vill ha svar på.

Amandas Måleri AB

VÄRMLANDSGATAN 7 C, 652 22 Karlstad

073-976 66 74

amandasmaleri@gmail.com

Fasadmålning Karlstad

Vår firma, Amandas Måleri AB, har en stor passion för måleri. Detta speglas i vårt arbete. Vi levererar väl genomfört arbete med fina resultat. Med vårt arbete utgår vi från Karlstad, vi arbetar också i dess omnejd.

Fasadmålning Karlstad